torstai 3. tammikuuta 2013

Manchester United ja baletti


Ovatko futaajat keksineet, että pinkkien tossujen kovat kärjet antavat pallolle paremman potkun? Varteenotettava idea, mutta ei taida olla totta. Oikeasti aion esitellä tekemiäni joululahjoja. Vähän tuli tänä vuonna tehtyä itse lähinnä ideoiden puutteen vuoksi, mutta ne muutamat itse tehdyt olivatkin sitten osuvia.

Lähipiirissä on ManU-fani. Jostain vain pälkähti päähäni, että neulonpa hälle teemasukat. Varren logojen ja tekstin kirjoneulemallit löysin Ravelry:stä, mikä oli iso helpotus. Langat ovat 7veljestä ja sukkien kooksi tuli noin 43. Isäntä sai toimia mallinukkena.


Leikki-ikäinen ballerina sai tossut. Ohjeeseen katsoin mallia Suuren käsityölehden tossuliitteestä, mutta tein aika paljon muutoksia - tai parannuksia. Tossut ovat noin kokoa 28. Olisi omatkin tyttäret tietenkin halunneet samanlaiset, mutta saapa nähdä, viitsinkö ruveta tekemään.

 Tossuissa on joku outo ominaisuus, sillä kun malli sai ne jalkaansa, alkoivat jalat vispata välittömästi. :)

1 kommentti:

  1. Superkivat molemmat! Oispa kätevää, jos joku lahjansaaja olis fanaattinen fani, niin saisin minäkin kokeilla kirjoneuletta. Tosi hienosti oot onnistunut.

    VastaaPoista