sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Piparitalo

Pitihän sitä kokeilla. Enkä kyllä kokeile toiste. Ihan kamalaa ja hirveää. Ensinnä siitä ei saa siistiä millään. Toisekseen en tajua, miten katto olis muka tarkoitus kiinnittää. Räystäät tulee alaosien yli eli mitään reunoja ei pysty kastamaan sokeriin. Jos taas sokeria yrittää pensselillä sutia kattoon/alaosiin, ehtii sokeri jähmettyä ennen kiinnittämistä. Teki mieli murentaa koko roska vessanpönttöön. Mies sitten sai jotenkin kikkailtua katon kasaan.

Teemana on kuorosota eli hattivatit vs. ihmiset vs. sarvieläimet. Hävinneet osapuolet joutuvat syömään myrkyllisiä tyrmääjäsieniä ja voittajakuoro pääsee mökkiin lämpimään.

Mutta hyi. Tuo on ruma. Tyhmä. Pitäkööt leivontataitoiset talotalkoita, meille ei niitä enää tule. Nih. Että pitikin edes yrittää.

2 kommenttia:

  1. Kaikki sympatiat sinne, just tuolta minustakin aina tuntuu... Viime vuonna vielä yritin gluteenittomasta ostotaikinasta joka rikkoutui sitä mukaa kun sitä liimasi. Tämän vuotinen taas on sekä kananmunaton että gluteeniton, eikä varakappaleita ole. Pitäis uskaltaa kasata.

    VastaaPoista
  2. Nyt vasta huomasin nämä sun päivitykset. Sulta on jäänyt tajuamatta yksi piparitalon perusasioista: tomusokerikuorrutetta joka paikkaan hirveästi ja sitten päälle tomusokeria sihdin läpi. Ei siitä siistiä saa mitenkään, mutta tuolla konstilla jouluisen tunnelmallisen. Vaikka sun talosi oli kyllä mun kriteereillä hieno noinkin!

    VastaaPoista