keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Voittohon, voittohon!

Viimeinen vaippataisto on käyty. Taistelun tiimellyksessä ei vältytty vammoiltakaan. Sain viikonloppuna mummultani pari muovikassillista kaikenlaisia kankaita, joukossa myös helmiä. Leikkasin kivasta raitaisesta joustofroteesta innoissani vaipan kuosikankaita ja nukenvaatteita. Huomasin kyllä, että kankaissa oli vintin haju. Seuraavaksi huomasin, että hengityskoneistoni on mennyt ihan tukkoon. Pari yötä on mennyt vähän väliä tukkoiseen oloon herätessä ja tänä aamuna viimein heitin kankaat ulos. Selkeä allerginen reaktio, luulisin. Olkoot kankaat ulkovarastossa, kylmässä vintissä ne oli ennenkin. Jos joskus saan intoa, voin ehkä yrittää puhdistaa niistä hometta pois. Harmittaa. Tosin hiukkasen harmiani laski se, että leikkasin puuttuvat kuosikankaat hienoimmista ja kalliimmista kankaistani, kuviollisista joustofroteista.

Norsu ja kukka ovat joustofroteita, oranssi velouria, oranssi-keltakirjavat Nanson trikoota ja raitainen retrojoustofroteeta, sisätiloissa säilytettyä. Sisäpintana on auringonkeltaista coolmaxia ja tarrat mielikuvituksellisesti 38 mm Applixia.

Tuli huomattua, että on vaippaompelustaito tallella. Silti olen iloinen, jos ei tarvitse ainakaan pitkään aikaan vaippoja vääntää. Maistuvat jo puulta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti