torstai 16. huhtikuuta 2009

Vanhoja töitä, osa 1

Noniin. Tässä aiempia aikaansaannoksia. Ensimmäisessä kuvassa Emilian kaksi tunikaa. Kaavasta ei muistikuvaa, todennäköisesti itse muokattu jostain Käsityölehden kaavasta. Oranssi-ruskea on bambujoustofroteeta, taskut siilibambusta. Taskut piti tehdä pari kertaa, oli sen verran lurppua. Vihreästä mekosta piti tehdä kaula-aukko uusiksi kun tuli liian tiukka. Pääasiassa, että nyt toimii. On rakastamiani molemmille tytöille käyviä mekkoja/tunikoja. Eli käy Martalle mekkona ja Emilialle tunikana. Me&I-tunikat on samalla tavalla käytössä.
Tässä kaksi Martan asua. Siilibambua, etanabambua ja oranssia bambujoustofroteeta. Aika onnistuneita, etenkin nuo puolipotkarit. Ruskeat housut on jostain ikivanhasta (70-luvun?) joustofroteetyyppisestä kankaasta. Hyvät pöksyt nekin. Koko on n.70cm.
Joustofroteiset tunikat molemmille tytöille. Kelpo vaatteita, tosin hihat ehkä aavistuksen turhan leveät ja Emilian versiossa liian pitkät.
Tässä vielä vaippasatoa. Norsuvaipat ovat jo vuoden vanhoja, niitä on muistaakseni 7 kpl. Kaavan olen suurentanut M-kokoisesta sivunepparillisesta Swaddlebees-vaipasta. Olivat Emilialla käytössä vajaan vuoden, nyt Martalla. Muut ovat samaisesta kaavasta vielä isonnettu eli oikeastaan kokoa XXL. Raitavaippoja on 3kpl, omenaisia ja pöllösiä molempia 5kpl muistaakseni. Apinoita on vasta tuo yksi, mutta kankaat on olemassa vielä muutamaan. Kaikissa on sisäpintana coolmaxia, eri väreissä. Ja jos vähän kehaisen niin vaippoja osaan tehdä. Nämä kestävät myös nurjalle katsomisen. On tullut paitsi harjoiteltua ainakin sadan vaipan verran niin on tullut myös huomattua, että pitää tehdä kunnolla, jos aikoo vaippojen kestävän satoja pesukertoja.

Anteeksi mahdollisesti epäsujuva ilmaisu, huomiota varastaa (ihan aiheesta) lattialla juuri ryömimään oppiva kuopus...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti