keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Neiti mansikka


Tässä on neiti mansikka. Hätäisesti eilen otin kuvat ja sen takia alla olevat vaatteet on ihan järkky yhdistelmä manskulle ja mannekiinilta valuu sitäpaitsi räkä... Tuli myös todettua, että aika usein ompeluohjeiden tietylle ompelujärjestykselle on jokin syy. Tein ompelun omasta päästäni ja sen huomasi. Pari kertaa piti purkaa ja yksi päärmesauma piti tehdä kolmessa osassa olkaimien takia. Onneksi lopputulos on hieno. Ainoa harmittava asia on vain se, että neiti on niin uhkaavan räkäinen ja röhäinen, että ellei ihmeitä tapahdu, naamiaiset jäävät väliin. (Ja vielä lopuksi purnausta siitä, että miksei tämä ohjelma voi laittaa kuvia samalle tasolle vaan ne pitää olla tuollain rumasti vähän eri kohdilla. Mur.)

2 kommenttia:

 1. Isännällä näyttää olevan taustalla perinteisen rento asu :)

  Tuohon kuvaongelmaan voisin suositella ilmaista Picasa-ohjelmaa. Sillä saa tehtyä hyvin kollaaseja kuvista eli siis yhdistettyä useita kuvia eri tyyleillä yhdeksi. (Blogistani voit käydä kattelemassa, mitä oon saanut aikaiseksi.) Sillä hoituvat myös kevyet peruskuvankäsittelyt kuten kontrastit, värisävyt ja pienet korjailut, mutta ei tuo mikään photoshop todellakaan siinä hommassa ole. :) Näppärä käyttää ja löytyy niin wintoosaan kuin linuxiinkin.
  Löytyy osoitteesta: http://picasa.google.com/
  mikäli kiinnostaa.

  Asu on tosi hieno (ihanan herttainen toi pussihelma) ja ilmeestä päätellen myös itse mansikka tykkää. Hauskoja naamiaisia ja toivotaan että pysytte terveenä!

  VastaaPoista
 2. Hihii, onpas siellä taustalla aikamoinen atleetti istuskelemassa tietsikalla :)

  VastaaPoista