sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Pituutta helmaan

Kumma juttu, kun mekkojen helmat lyhenevät kaapissa. Kun kutistumista ei näköjään voi estää, on ommeltava uusia mekkoja. Eskarilaisen mekosta oli selvä visio jo aiemmin: ruskeapohjaista Kestovaippakaupan tähtivelouria pinkeillä kanttauksilla. Applikaatiokuvasta oli erilaisia avaruudessaleijailuvisioita, mutta lopulta esikoinen pyysi mekkoon kuvan piirtämästään Milla-koirasta. Hieman piti tehdä kompromisseja sydänten määrän kanssa, mutta muutoin lopputulos oli mallilleen melko uskollinen.


Kuopuksen kankaaksi valikoitui vähän sattumalta aika kauan lipastossa vanhentunut sydäninterlock. Se näytti jotenkin tosi tylsältä, mutta pinkillä sekin piristyi kummasti! Kuopus tykkää kuljettaa jotain pientä unilelua kauluksensa sisällä, joten sydäntasku tuntui osuvalta. Hyvin sinne pikkunalle mahtuukin. Mekkojen kaavat on omia, alunperin Lindexin joustofroteeliivimekoista mukailtuja.

1 kommentti:

  1. Aaaaah miten ihanat! Tuo Emilian koirapiirustus on tosi kaunis ja hyvin onnistuit aplikoinnissa. Muistathan, että meillä asuu sopivan lyhyt naisihminen, joka tykkää mekoista... ;)

    VastaaPoista