lauantai 15. syyskuuta 2012

Muuta uutta yläkertaan

Remontin yhteydessä tein "pakollisen" Ikean reissun. Tarttuihan sieltä kaikenlaista mukaan myös muihin yläkerran huoneisiin...

Keittiötä vaivaa krooninen kaappitilan puute. Toisaalta i-mallisen keittiön peräseinä on ollut vailla käyttöä. Värde-seinähylly mahtui mainiosti tilaan. Alin hylly piti jättää laittamatta, jotta kattilakaappi aukeaisi, mutta muutoin on ihan paikallaan. Emännänjatkokin mahtuu alle. Hyllylle pääsivät keittokirjat, purkkeihin piilotetut teet sekä kuiva-aineita.

Kuiva-aineiden purkit sain vanhempieni mökiltä. Ne on tulleet Pauligin kahvipakettien mukana isäni mukaan 50- tai 60-luvulla. Kuulemma ne oli heillä jo, kun hän oli lapsi. Muovi on kulunut joistain kohdista sameaksi ja kellertäväksi, mutta en anna haitata. Nämä on niin ihania! Harmi vain, ettei punakantisia purkkeja joko ollut lainkaan tai sitten ne ovat hajonneet.

Olohuoneeseen ei tainnut tulla muuta uutta kuin vihreä Lack-pöytä. Mietin jonkin aikaa, onko vihreä liian ärjy väri, mutta ei todellakaan ole.

Eteisessämme ei ole paikkaa kunnon yleisnäkymäpeilille. Onneksi vessan ja tuulikaapin ovien väliin mahtui juuri ja juuri sopivasti Hylkje-pikkupeilejä. Ihanat värit! Päädyin joka väriin, kun keksin, että asettamalla ne päällekäin jokainen perheenjäsen näkee naamansa omasta peilistään. Tällä hetkellä me siis olemme kuin urkupillistö...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti