keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Koruhässäkkää

Ei ole korujen teko mun hommaa edelleenkään, mutta päätin sitten kuitenkin uhmata kohtaloa ja hävittää Bilteman ja paremmatkin helmet mahdollisimman tehokkaasti. Bilteman helmistä ihan yksinkertaisia rannerenkaita. Minen vaan ymmärrä, miten nuo joustonauhan päät saisi fiksusti piiloon. Jos pätkäisen ihan solmun vierestä, pää ei näy, mutta eikö silloin solmun venyessä koko koru levähdä jollain maagisella hetkellä (esim. häissä, kun kopsutat kirkkoon myöhässä)? Toinen viritys oli yritys tehdä muodikas "muutama lanka ja helmi ja solmu"-rannekoru, mutta ei siitä tullut jostain syystä kovin hääviä. Höh.

Lopuksi vielä keittiön verhokappa. Olin ihan varma, ettei mun kotiin tule ikinä esineistä pliisuinta eli verhokappaa, mutta niin vain tulikin. No eipä ole kuosi ainakaan tylsä. Kaverin antamaa Finlaysonin vanhaa kangasta on tuo. Samasta olen tehnyt tyttösille hattuja ja mekkoja ja vielä olisi puoli verhoa jäljellä.
Voi että, sain kotikonnuilta vanhoja esineitä. Niistä teen meille jotain hienoa olohuoneeseen. Muutoinkin meillä on nyt vähän remppaa, kun tuli "iloinen" vesivahinko ja samalla tietty pitää laittaa vähän sitä ja tätä muutenkin. Voi siis kääntyä tämä blogi joksikin aikaa enempi sisustusblogiksi, mutta haitanneeko tuo mittään...

2 kommenttia:

  1. Hienohan tuo koru on, missä on "muutama" helmi langassa. Värit rimmaa hyvin! Ja kappa on tyylikäs ja pirteä, keittiön väreihin sopiva. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos lohdutuksesta! Mä kuvittelin, että rannekorusta olis tullut paljon hienompi. Verhokappa on kyllä hieno. Kumma, kun en ollut keksinyt tuota kangasta ennen keittiöön kokeilla.

    VastaaPoista