tiistai 17. huhtikuuta 2012

Kesämekkoja ja hurahduksen alkua

Kun kesäilojersey tuli nettikauppoihin, sitä oli pakko saada heti. Ihan paras kuosi! Iloinen ja värikäs, muttei liian sekava ja kuvissa tapahtuu vaikka mitä hauskaa kesäistä. Neitosten mekkojen pohjana oli 122cm ja 134cm t-paitakaavat ja niitä pidensin ja a-linjoitin oman maun mukaan. Kuopuksen mekko olisi voinut ehkä olla aavistuksen pidempi, mutta ihan hyvä noinkin. Esikoisen mekon pituus (polveen saakka) on ideaalinen, sillä mekko näyttää mekolta vielä ensi kesänäkin. Mallit eivät olleet oikein kuvaustuulella...

Suloisen pojan vauvalahjaksi hurautin 74cm bodyn (Ottobre 5/2006), kuolalapun ja hypistelylelun. Ostin jokin aika sitten KAM:n nepparipihdit ja onneksi testasin sitä ensin muualle kuin bodyyn. Olikin paljon vaikeampaa hommaa kuin neppipressillä! Meinasi jo epätoivo iskeä, mutta rupesi se lopulta sujumaan.


Lainasin kirjastosta Kajsan iloiset tilkut - kirjan. Ihania, värikkäitä juttuja! Sen innoittamana kokeilin vapaatikkausta ompelukoneella (oliko termi oikein?) ja voihan video kun se oli huiman hauskaa! Vähän meinaa Husqvarna tehdä hyppytikkiä, mutta onneksi vain välillä. Ihan kuin piirtäisi ompelukoneella. Tuohon touhuun taidan koukuttua. Onneksi on sentään halpa koukutus. Vartin ehdin asiaan perehtyä ja lopputulos tuossa alla. Jos jo ekalla kerralla näyttää noin kivalta niin mitenhän hetken päästä?

1 kommentti:

  1. Ihania ompeluksia! Ja mun mielestä lapsimallit on ihan parhaimmillaan möksäilmeisinä:D

    VastaaPoista