perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kesään valmistautumista

Kesävaatetehdas pyörii. Esikoinen on saanut muutaman t-paidan. Kaikki ovat Ottobren Young designers-kaavan koolla 134 cm tehty. En ole oikein ymmärtänyt, miksi olen tilannut peikkokangasta. Hirmu sekava! Esikoinenkin räpytteli ensin hetken silmiään ennen kiittelemistä, kun näytin, että tämmöisen tein. Esikoinen sai myös pilvitrikoisen peruspipon. Kuopus sai samanlaisen violettina, mutta sen esittelen vasta, kun sen kaveriksi tehty takki on koottu valmiiksi. Perhosen applikointi sujui oikein hyvin. Ilmeisesti sitä lajia on tullut harjoiteltua jo niin paljon, että jälki alkaa olla hyvää eikä hermotkaan pala joka kerta.
3-vuotias nuoriherra sai synttärilahjaksi t-paidan ja pipon (pahoittelen tärähtänyttä kuva). Paita on kokoa 122cm, melko pienen oloista sellaista.
Mekkoja ja muuta on pino leikattuna. Odottavat seuraavaa ompeluinspiraatiota.

2 kommenttia:

  1. Peikkopaita näyttää kuitenkin sekavuudestaan huolimatta kivalta ja varsinkin hyvin kesäiseltä! Tuollaista apilatrikoota olen kuolannut ja nähtyäni paitana kuolaan entistä enemmän, huoh...

    VastaaPoista
  2. Apilatrikoo on kieltämättä aika hienoa. Kuten myös ruskea versio, joka odottaa ideaa (ei varmaankaan kelpaa tytöille, kun on kuulemma poikien väristä). Sitä on muistaakseni metri, joten siitä saisi itsellekin jotain.

    VastaaPoista