torstai 1. maaliskuuta 2012

Hammaskeiju

Ensiksi: meillä on tultu hammaskeijuikään. Toiseksi: tiedustelin esikoiselta, minkä kuvan hän haluaisi pinkkiin pilvitrikoomekkoon. Vastaus kuului: keijun. Summa summarum: hammaskeiju. Olisi ehkä pitänyt tikata hampaan ääriviivat mustalla, koska valkoisena ei oikein erotu pilvestä. Ehkä vielä myöhemmin teen sen. Kaavan pohjana oli Ottobren Young Designers koossa 134 cm, helman leveyden ja pituuden sovelsin Me&I:n perhosmekkoon vertaamalla. Törmäsin tässä uuteen ongelmaan: applikoinnin langat kuulemma raapivat nurjalta puolelta käyttäjän mahaa. Pitkähihaisissa hoituu tietenkin aluspaidalla, mutta eihän t-paitojen ja kesämekkojen kanssa aluspaitoja käytetä! Ehkä pitää jättää lyhythihaiset jatkossa ilman kuvia (tosin kokoamista odottaa jo yksi lyhythihainen applikaatio).Keijuinterlockista tuli samaisella kaavalla (ilman soveltamisia) perusteeppari.

Kesävaatteisiin siis on päästy. Ihan hyvä, sillä esikoisella ei taida olla kesäksi oikein mitään sopivaa. Viime kesäksi ompelemani 122cm t-paidatkin ovat jo napapaitoja.

2 kommenttia:

  1. Hieno hammaskeiju!

    Mä olen piilottanut applikoinnin langat lopuksi silittämällä nurjalle palasen trikoolle tarkoitettua kovikekangasta. Näin joskus kirjotussa valmisvaatteessa ja kopioin idean siitä. Mun käyttämä koveikenkangas on ihanan liukasta pinnaltaan, joten tuntuu mukavalat iholla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Tuota mietin itsekin, mutta kun omat yksiliimapuoliset tukikankaani ovat aika karkeita niin ajattelin, että kaikki tukikankaat ovat. Kangaskauppaan siis. ;)

    VastaaPoista