perjantai 18. kesäkuuta 2010

Satu meni saunaan

...laittoi laukun naulaan. Tai salkun. Suuressa Käsityölehdessä 5-6/2010 oli ideasivuilla askarreltu satusalkku. Ajatuksena, että salkku on helppo matkoilla ja parantaa esim. autossa viihtymistä. Lelut pysyvät salkussa myös kätevästi mukana ja koska salkku on rajattu leikkialusta, eivät lelut myöskään leviä ympäriinsä ja katoa niin helposti.

Näin se menee muumihullun perheessä. Ostetaan salkku:

Mietitään ideoita. Muumitalo, Nuuskamuikkusen teltta, Muumipapan riippumatto. Joki ja silta, Yksinäiset vuoret, metsää, taivasta, ruohoa. Kaivellaan kangaskaappeja ja tuhlataan puoli pulloa Erikeeperiä. Leikataan, liimataan, laitetaan niittejä, taivutellaan piipunrassia, ommellaan, maalataan vesiväreillä, korostetaan tusseilla. Ostetaan kaupasta muumifiguurit (köh, tai itse asiassa koko muumitalo, kun se oli tarjouksessa ja figuurit pelkästään olis maksaneet jo kolmasosan siitä). Tadaa:

Muutakin olen tehnyt, mutta koska tietokone on hajoamassa, en ole saanut päivitettyä blogiin. Esikoiselle Ikasyrin pilvijoustofroteesta mekko, esikoiselle Ikasyrin pilvi-interlockin jämistä tunika (liian iso vielä ja värit meni lopulta hölmösti) ja molemmille punaiset pilvipipot.

3 kommenttia:

  1. Ei vitsi miten mahtava! Varmasti lapset tykkää noin mahtiksesta muumileikistä! W-A-U!

    VastaaPoista
  2. Tosi upea laukku!!!

    Tahtoo kans (harmi ku ei oo edes ketää, kelle väsätä ;)

    VastaaPoista