sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Hei, olen Pertsa.

Olen perusvaate, jota jokainen tarvitsee. Tylsähkö, mutta tarpeellinen. En kykene kasvamaan, joten minut täytyy tehdä aina uudelleen käyttäjän kasvaessa. Likaannun nopeasti, mutta puhdistun hitaasti, joten minua täytyy olla useampi kappale olemassa. Osa materiaaleistani on ompelijani varastoista, osa on hankittu Kestovaippakaupasta, mutta yksikään kuosini ei ole lälly. Koska olen PerusPertsa, on mallini Ottobre-lehden peruspaita. Niin perus, ettei enää edes muistu mieleen, mistä lehdestä olen. Kooltani olen ainakin 140cm eli minun pitäisi mahtua käyttäjäni päälle parisen vuotta. Kuvissa näytän raa'asta sivuauringosta johtuen ryppyiseltä ja nuhjuiseta, mutta sitä en oikeasti ole vaan oikein oiva vaate.
8 kommenttia:

 1. Onnea oivista vaatteista! Hieno setti.

  VastaaPoista
 2. ei nuo kovin tylsiltä näytä vaikka pertsoja ovatkin!

  VastaaPoista
 3. Meillekin pitäis jonkun tehdä Petrsoja. :)

  VastaaPoista
 4. Aina on tilaa Pertsalle! ainakin kun se tulee mukaan noin värikkäänä ja pirteenä. :-)

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Kyllä nuo Pertsat kovasti ilostuttavat arkea. Sekä minun että tyttären lemppariksi on vähän yllättäen noussut turkoosi pilvikankainen paita pinkillä pääntien kanttauksella.

  VastaaPoista
 6. Niin ja Sanni, nämä melkein kaikki on leikelty ompelumaratonilla, se kun on minusta oiva paikka tehdä melko aivotonta sarjatyötä niin jää vielä huomiokykyä puhumiseenkin. ;)

  VastaaPoista
 7. Mahtava pino Pertsoja! Peruspertti on ihan paras ja valmistuu nopeasti. On myös meillä suosittu vieras! Ja maratoonit...ihan parasta Perteille.

  VastaaPoista
 8. Wau! Olet ollut ahkera. Pertsat tuntuvat olevan (ainakin meillä) niitä käytetyimpiä. Blogissani on sinulle Tunnustus. :)

  VastaaPoista