sunnuntai 4. joulukuuta 2011

Kennostolapaset

Kaveri vilautti tekemiään kennokuvioituja lapasia ja koukutuin saman tien. Hain kaupasta Drops:n Big Fabelia kahdessa värissä, etsin ohjeen (http://creativewhimsy.wordpress.com/patterns/newfoundland-mitts/) ja rupesin hommiin. Novitan Talvi 2008-lehdessä on kaavio mallineuleesta. Sovelsin vähän siinä ja tuossa kohdassa ja sain mieleiseni. Peukalon tein kahdella värillä "kaksinkertaisena", jotta kintaat pitäisivät myös peukalon lämpiminä. Aivan kamalan koukuttavaa näitä oli tehdä! Käytin nelosen puikkoja. Varressa 36s ja kämmenosassa 42.


Aiemmin värjäämistäni langoista tein ihan yksinkertaista, jotta väri tulisi oikeuksiinsa. Töihin ranteenlämmittimet ja muuhun käyttöön lapaset. En ole pessyt vielä käsineitä ja tuoksuvat yhä mehulta, hauskaa.

3 kommenttia:

  1. Kivannäköset lapaset tuli nuo turkoosi-ruskeat. Ihastelin aiemmin jo sitä lankaa, kun itse en ole ikinä "älynnyt" sekoitella Kool Aideista ruskeaa. Täytyy joskus kokeilla. Kennoneuletta pitää varmaan kokeilla myös joskus - siitä tulee mieleen lapsuus ja 80-luku. :)

    VastaaPoista
  2. Tosi kauniit nuo kennoneulelapaset!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Pilvi, ne on oikeasti turkoosi-violetit. Violeti on grape-mehua (siis ei greippi vaan viinirypäle). Oransseihin sekoittelin vaaleanruskeaa, mutta ei näy ainakaan kuvissa kovin hyvin.

    VastaaPoista