tiistai 22. maaliskuuta 2011

Ei peittoa...

...vaan jotain muuta. Peiton kokoaminen ei etene, sillä olen flunssassa. Kun olen vähän villa-allerginen muutenkin, aiheuttaa villan pölinä flunssa-aikana melkoista kurkun kutinaa. Ei peitto onneksi kaapissa leipää pyydä, sääliä korkeintaan.

Sen sijaan jouduin ompelemaan esikoiselle hameen. On saanut päähänsä, että joka päivä pitäisi olla hame. Ei mekkoa vaan hame. Neidillä on kaksi hametta ja eihän ne riitä mihinkään, kun yleensä sotkeentuvat jo ensimmäisenä käyttöpäivänä ruokaan. Löysin laatikosta paitakankaiden loppuja ja niistä tuli leveähelmainen puolihame (just leveä helma on se juttu - mekkoa ei voi kuulemma sen takia pitää, kun se ei ympäri pyöriessä hulmua...). Me&I:lla on samanlainen hame ja siitä otin mitat. Hassua kyllä, koko 98/104cm on ihan sopiva lapselle, joka käyttää muutoin 116cm vaatteita.

Käsityökerhossa tein uuden aluevaltauksen ja taisin koukuttua. Olen aina ihmetellyt (ja ehkä vähän salaa nauranutkin) niitä, jotka viitsivät väkertää kortit itse. Vaan nyt kun oli aikaa, tilaa ja kunnon välineet niin johan alkoi syntyä. Ihan mahtavaa! Onneksi seuraavallakin kerhokerralla jatketaan. Jätin kortit yhtä lukuun ottamatta toistaiseksi tekstittömiksi niin voi tilanteen mukaan sitten tekstitellä. Osa korteista vähän kupruilee liimausten takia ja siksi näyttävät vinoilta. Ja taitaa joku olla ihan oikeastikin vino, kun meillä ei ollut leikkuria enkä viitsinyt viivotintakaan käyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti