lauantai 22. toukokuuta 2010

Oikeaa elämää

Viime viikot olen viettänyt aikalailla "oikeaa elämää" ja siksi blogin päivityskin on jäänyt. Ilmassa on toisaalta aikaansaamattomuutta, mutta esim. kotona olen tehnyt muutaman projektin, jota olen suunnitellut jo kauan. Käsityötkin on jääneet vähille ihan tarkoituksella. Jotain kumminkin on syntnytkin.

Eräs 4-vuotias neitonen sai synttärilahjaksi leikkiruokia. Omena oli niin hieno esikoisen mielestä, että piti tehdä samanlainen hänellekin.

Äitienpäiväkin oli ja tekaisin äidilleni laminoidusta trikoosta pyykkipussin, hän kun joskus ilmaisi sellaiselle mahdollisesti olevan käyttöä. Neppipressin sain lainaksi kaverilta ja jäljelle jääneestä kankaasta tuli vielä vähän pienempi pussi meille. On toiminut. Kankaassa ei ole mitään hilsettä vaan salama on näköjään napannut joistain kohdista laminointia hohtamaan.

Kesä tuli ihan yllättäen ja itsellekin piti saada hellehattu. Kaavan löysin uusimmasta Modasta (kesä 2010?) ja matskuna kaverilta saatu retroverho. Samaa kuin talvella tekemäni tyttöjen mekot ja hatut. Kaveri oli löytänyt vielä toisen samanlaisen verhon ja mietiskelen, josko uskaltaisin kokeilla siitä itselleni mekkoa. Sopivaa kaavaa en ole tosin löytänyt, sillä paksu, joustamaton kangas on aika haastava, ellei halua mitään "näytän läskiltä säkissä"-kolttua.

Tulevia projekteja on selvillä. Nyt on ehdottomasti tilausta kangastuhojaisille. Kankaita tursuaa vähintäänkin riittävästi. Vielä kun jaksaisi tehdä silloin, kun sitä aikaa on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti