lauantai 18. kesäkuuta 2011

Pinkkisika

Vaaleanpunainen eli possunpunainen eli pinkkisika. Taivuin lasten toiveelle vaaleanpunaisista vaatteista. Tilasin Royal-tuotteelta sydämellistä ja apinallista pinkkiä trikoota ja niistä tyttärille paitoja. Ottobren teekannutunikat koossa reilu 116cm ja 98cm, lyhythihainen koossa 122cm ja ties millä kaavalla tehty pitkähihainen kokoa noin 104cm. Apinakuosi sopii kuopukselle kyllä täydellisesti. Neiti on erikoinen sekoitus herkkää prinsessaa ja kovapäistä vimpura-apinaa.



Sitten epäonnistunut ompelus, jonka kruunaa superhuono peilin kautta otettu kuva. Suuressa käsityölehdessä 5-6/2011 oli hauskannäköinen trikoohameen kaava. Päätin tehdä sen ohuenohuesta Eurokankaan puuvillasta (maksoi ainakin 3 e/m) ja hoksasin onneksi, että kaava oli tehty venyvälle trikoolle ja tein vyötäröstä riittävän suuren. Eli siis kun normaalisti vaatekokoni on 40 niin vyötäröstä tein koon 46 kokoisen, jotta mahtuu lantion kohdalta läpi. Tosi ällöttävää kangasta ommella ja lisäksi tuo malli on ihan outo kevyestä kankaasta. Ehkä se olisi vaatinut painavamman trikoon tai jotain. No, kevyenä kotihameena menee, tosin olin haaveillut, että tästä olisi ollut kaupunki- ja työvaatteeksi. Kuosi sentään oli kaunis, vaikka miehen mielestä se tuo mieleen 150-kiloiset vaappuvat maatuskat... Aina ei mene kuin FST:n lifestyleohjelmissa...

2 kommenttia:

  1. No ei tuo nyt niin pahalta näytä. Meikäläinen kun vetäisisi tuon päällensä niin saattaisi näyttääkin..

    Pinkkisikaa täälläkin metrin verran. Mitäs siitä sitten..

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Mietin kyllä vähän, oikoisinko tuon hameen kulmia.
    Tekaisin just pinkkisian lopusta kuopukselle hameen, bloggaan jossain vaiheessa. Metristähän saa vaikka mitä: paidan, hameen ja pipon ainakin. Hupparikin saattaisi olla aika söpö.

    VastaaPoista